Vedeți ce este nou

Evenimente si noutati

PRIMELE 3 GRUPE DE STUDENTI ELIGIBILI

AU FOST ALCATUITE PRIMELE 3 GRUPE DE STUDENTI ELIGIBILI PROIECTULUI “INSERȚIA ABSOLVENȚILOR PE PIAȚA MUNCII, PRIN DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR PRACTICE” POSDRU 156424.

Au fost publicate pe site-ul http://www.stagiidepracticausamv.ro/ primele 3 grupe de studenti ce urmeaza sa isi desfasoare stagiul de practica in cadrul Libro Events SRL. Studentii selectati sunt rugati sa isi pregateasca dosarele personale.

Mai mult...
Stagii de practică plătită

STAGII DE PRACTICĂ PLATITĂ PENTRU STUDENȚII DE ANUL II SI III (ZI SI ID) ÎN CADRUL PROIECTULUI “INSERȚIA ABSOLVENȚILOR PE PIAȚA MUNCII, PRIN DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR PRACTICE” POSDRU 156424.

Cei 220 de studenți selectați pentru a participa în cadrul proiectului nostru vor primi o subvenție de 900 RON. Vor fi premiate ideile inovatoare, implicarea și seriozitatea printr-un cumul de premii și subvenții speciale.

Mai mult...
Comunicat de presa post conferinta

SC Libro Events SRL în parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară- București și Asociația Femeilor din Mediul Rural din România au lansat proiectul „Inserția absolvenților pe piața muncii, prin dezvoltarea abilităților practice” în cadrul conferinței de lansare din data de 23 iulie 2015, la Hotel Pullman București.

Proiectul derulat în perioada iulie – decembrie 2015 vizează consilierea și orientarea profesională a 220 de studenți din anii II și III ai Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară - București, organizându-se stagii de practică și schimburi de experiență prin vizite tematice de orientare profesională în România și Spania.

Mai mult...
Invitatie conferinta deschidere proiect

Avem plăcerea de a vă invita la conferința de lansare a proiectului "Inserția absolvenților pe piața muncii, prin dezvoltarea abilităților practice" POSDRU/189/2.1/G/156424, implementat de Libro Events SRL în parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară - București și Asociația Femeilor din Mediul Rural din România.

Conferința va avea loc în data de 23 iulie 2015, începând cu ora 10.00 la Hotel Pullman, Piața Montreal, Nr. 10, Sector 1, București.

Mai mult...
Comunicat de presa

DESCHIDEREA PROIECTULUI POSDRU - Insertia absolventilor pe piata muncii, prin dezvoltarea abilitatilor practice.

LIBRO EVENTS SRL in parteneriat cu UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA - BUCURESTI si ASOCIATIA FEMEILOR DIN MEDIUL RURAL DIN ROMANIA organizeaza conferinta de lansare a proiectului “ Insertia absolventilor pe piata muncii, prin dezvoltarea abilitatilor practice” proiect care se deruleaza in perioada iulie – decembrie 2015.

Conferința va avea loc în data de 23 iulie 2015, începând cu ora 10.00 la Hotel Pullman, Piața Montreal, Nr. 10, Sector 1, București.

Mai mult...